It always seems impossible until it's done
Nelson Mandela
UWC Maastricht Publications

UWC Nederland zoekt Fondsenwerver (0,8 - 1,0 FTE)

United World Colleges (UWC) is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor een vreedzame en duurzame wereld door middel van onderwijs. Onze missie is:

“Educating for peace and impact”

Wij willen onze turbulente en onzekere wereld beter maken: intercultureel begrip, verdraagzaamheid, duurzaamheid en samenwerking zijn in ons onderwijs centrale thema’s. Dat doen wij door een uitstekend IB-programma in een internationale omgeving aan te bieden en korte programma’s voor Nederlandse scholieren om toekomstige leiders breed te ontwikkelen: sociaal, initiatiefrijk, creatief en gedreven. En door diversiteit te creëren met leerlingen die we selecteren op ambitie, talent en potentie ongeacht hun politieke, economische en religieuze achtergrond.

Wij gaan partnerships aan met individuen, stichtingen, bedrijven, overheden en alumni om zoveel mogelijk leerlingen in Nederland de kans te geven zich de UWC missie eigen te maken. Partnerships creëren we in co-­creatie en altijd gebaseerd op gemeenschappelijke waarden.

Een groot aantal sterk betrokken en trouwe donoren en alumni steunt UWC Nederland. We zoeken per direct een fondsenwerver om meer kinderen een UWC opleiding aan te bieden via ons beursprogramma. 

De volledige vacature vindt je op onze website. 

Je kunt je sollicitatie en CV (als pdf document) tot uiterlijk 3 juli 2017 mailen naar kantoor@uwc.nl

Share this article: